Taxi Rotterdam The Hague Airport - Hurm

Voordelige taxi van stad naar stad!

Prijs vanaf
€ 1,25
per km
  • Zeer lage prijs door hogere bezetting.
  • Bestel eenvoudig via de app of website.
  • Betaal veilig vooraf en niet in de taxi.
  • Meer dan 50 betrouwbare bedrijven.
  • Ruim 2500 moderne auto’s en busjes.
  • Reis 24 uur per dag, door het hele land.

Met de taxi van en naar Rotterdam The Hague Airport

Wij hebben speciaal een kort overzicht gemaakt voor passagiers van en naar Rotterdam The Hague Airport met dingen waar je rekening mee kunt houden. We willen graag dat je veilig en aangenaam bij je bestemming aankomt.

Jouw reis

Bij je boeking kun je het vluchtnummer vermelden zodat het taxibedrijf mee kan denken en eventueel kan adviseren eerder weg te gaan als er bijvoorbeeld files verwacht worden. Houd bij de boeking rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij en mogelijke vertraging op de weg. Hurm zal er alles aan doen om je op tijd naar Rotterdam The Hague Airport te brengen.

Van deur tot deur

Wij rijden van deur tot deur. Je zult altijd in een privé taxi plaatsnemen, je hoeft de taxi dus niet te delen met anderen en rijdt zonder tussenstops van de ophaallocatie naar jouw bestemming.

Bagage

Om alles vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij een maximum van 2 grote koffers en 2 stuks handbagage. Wij raden dan ook aan om als je met meer dan 4 personen bent een extra taxi te boeken. Als je bagage hebt kun je dat in het opmerkingen veld aangeven bij het reserveren van jouw rit. Dan kan de chauffeur daar rekening mee houden.

Ophalen vanaf Rotterdam The Hague Airport

We doen ons best om het ophalen op Rotterdam The Hague Airport zo soepel mogelijk te laten verlopen. Doe je mobiele telefoon aan na de landing, zodat de chauffeur je kan bellen. Mochten jullie nog geen contact met elkaar gehad hebben dan zal er in de meeste gevallen 15 minuten voor vertrektijd een telefoonnummer van de chauffeur bekend worden gemaakt in de Hurm app. Als je ernstig vertraagd bent bij de douane of bij de bagage afhandeling dan kan je de chauffeur op de hoogte houden en verder met hem bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Andere vliegvelden

Reis je van of naar een vliegveld? Dan kan Hurm je ook veilig en comfortabel naar jouw bestemming brengen. We rijden onder andere van en naar de volgende vliegvelden: Schiphol, Eindhoven Airport, Maastricht Airport, Groningen Airport en zelfs naar Belgische en Duitse vliegvelden zoals Brussel Airport, Antwerpen Airport en Dusseldorf Airport.

Download nu de App
en betaal nooit meer
teveel voor de taxi!!
Download iOS app
Download Android app