Taxi Rotterdam Schiphol - Hurm

Voordelige taxi van stad naar stad!

Prijs vanaf
€ 1,25
per km
  • Zeer lage prijs door hogere bezetting.
  • Bestel eenvoudig via de app of website.
  • Betaal veilig vooraf en niet in de taxi.
  • Meer dan 50 betrouwbare bedrijven.
  • Ruim 2500 moderne auto’s en busjes.
  • Reis 24 uur per dag, door het hele land.

Met de taxi van Rotterdam naar Schiphol

In Rotterdam kan het soms lastig zijn om een voordelige en goede taxi te vinden. Hurm rijdt altijd voor een vast laag tarief van Rotterdam naar Schiphol toe. Vlieg je op een tijdstip dat er geen openbaar vervoer meer rijdt of als je geen zin hebt om met die zware koffers te slepen? Wij helpen je graag om het begin van je reis een stuk aangenamer te maken. Bereken de prijs gemakkelijk online met ons boekingsformulier en reserveer jouw rit.

Jouw reis

Bij je boeking vermeld je het vluchtnummer zo kan het taxibedrijf meedenken en eventueel adviseren eerder weg te gaan als hij files verwacht. Houd bij de boeking rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij en mogelijke vertraging op de weg. Hurm zal er alles aan doen om je op tijd op Schiphol Airport te brengen.

Van deur tot deur

Wij rijden van deur tot deur. Je zult altijd in een privé taxi plaatsnemen, je hoeft de taxi dus niet te delen met anderen en rijdt zonder tussenstops van de ophaallocatie naar jouw bestemming.

Bagage

Om alles vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij een maximum van 2 grote koffers en 2 stuks handbagage. Wij raden dan ook aan om als je met meer dan 4 personen bent een extra taxi te boeken. Als je bagage hebt kun je dat in het opmerkingen veld aangeven bij het reserveren van jouw rit. Dan kan de chauffeur daar rekening mee houden.

Ophalen vanaf Schiphol

Het ophalen op Schiphol kan een uitdaging zijn. Kijk voor meer informatie hierover op onze Taxi Schiphol pagina.

Rotterdam

Rotterdam is een uitstekende winkelstad. Zeven dagen per week kun je in de binnenstad van Rotterdam terecht, want in Rotterdam is bijna iedere zondag een koopzondag. Officieel mogen alle winkels in Rotterdam op zon- en feestdagen geopend zijn tussen 12 en 22 uur. Voor Hoek van Holland Centrum en Strand geldt dat winkels al vanaf 11 uur open mogen zijn op zon- en feestdagen. In de praktijk zijn de meeste winkels op een aantal feestdagen gesloten zoals Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e kerstdag. Via verschillende gespecialiseerde koopzondag-sites kun je zien welke winkels wel of niet geopend zijn. Nog beter is om de officiële sites van winkels, winkelketens en winkeliersverenigingen te bezoeken voor de meest actuele informatie.

Download nu de App
en betaal nooit meer
teveel voor de taxi!!
Download iOS app
Download Android app