Taxi Den Haag naar Schiphol - Hurm

Voordelige taxi van stad naar stad!

Prijs vanaf
€ 1,25
per km
  • Zeer lage prijs door hogere bezetting.
  • Bestel eenvoudig via de app of website.
  • Betaal veilig vooraf en niet in de taxi.
  • Meer dan 50 betrouwbare bedrijven.
  • Ruim 2500 moderne auto’s en busjes.
  • Reis 24 uur per dag, door het hele land.

Met de taxi van Den Haag naar Schiphol

In Den Haag kan het soms lastig zijn om een voordelige en goede taxi te vinden. Hurm rijdt altijd voor een vast laag tarief van Den Haag naar Schiphol toe. Vlieg je op een tijdstip dat er geen openbaar vervoer meer rijdt of als je geen zin hebt om met die zware koffers te slepen? Wij helpen je graag om het begin van je reis een stuk aangenamer te maken. Bereken de prijs gemakkelijk online met ons boekingsformulier en reserveer jouw rit.

Jouw reis

Bij je boeking vermeld je het vluchtnummer zo kan het taxibedrijf meedenken en eventueel adviseren eerder weg te gaan als hij files verwacht. Houd bij de boeking rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij en mogelijke vertraging op de weg. Hurm zal er alles aan doen om je op tijd op Schiphol Airport te brengen, maar kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat je het vliegtuig mist.

Van deur tot deur

Wij rijden van deur tot deur. Je zult altijd in een privé taxi plaatsnemen, je hoeft de taxi dus niet te delen met anderen en rijdt zonder tussenstops van de ophaallocatie naar jouw bestemming.

Bagage

Om alles vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij een maximum van 2 grote koffers en 2 stuks handbagage. Wij raden dan ook aan om als je met meer dan 4 personen bent een extra taxi te boeken. Als je bagage hebt kun je dat in het opmerkingen veld aangeven bij het reserveren van jouw rit. Dan kan de chauffeur daar rekening mee houden.

Ophalen vanaf Schiphol

Het ophalen op Schiphol kan een uitdaging zijn. Kijk voor meer informatie hierover op onze Taxi Schiphol pagina.

Den Haag

Geen enkele andere stad in Nederland heeft twee grote stations: Centraal Station en Hollands Spoor. Deze bijzonderheid stamt uit de tijd dat er behalve het Staatsspoor ook een particuliere spoorlijn van de Hollandse IJzeren Spoorweg Maatschappij naar Den Haag voerde. Den Haag is ook één van de groenste steden in Europa en heeft rond de 116.100 bomen en maar liefst 886 hectare park. Den Haag heeft 11 kilometer strand dat loopt van het historische centrum tot aan de pier van Scheveningen.

Uitstapje

Den Haag is de ideale stad voor winkelen in stijl. De winkels zijn hier dan ook 7 dagen per week geopend. Typisch Haagse chique vind je rond het Noordeinde en de Denneweg. Historisch winkelen doe je in de Passage. In de Prinsestraat en de Oude Molstraat slaat hip Den Haag zijn slag. En naast de toko’s in Chinatown kent de binnenstad flagshipstores als de Bijenkorf, H&M en Hudson’s Bay. En als je nog niet in Madurodam geweest bent dan is dat ook zeker de moeite waard. Ze laten daar het land zien in miniatuurformaat met een totale grootte van bijna 18.000 m². Jaarlijks hebben ze meer dan 600.000 bezoekers.

Download nu de App
en betaal nooit meer
teveel voor de taxi!!
Download iOS app
Download Android app