Taxi Eindhoven Airport - Hurm

Comfortabel en snel naar Eindhoven Airport

Boek bij Hurm een goedkope taxi en verminder CO2 uitstoot. Hurm maakt de taxi goedkoper en duurzamer door zoveel mogelijk de lege kilometers van de ruim 2.700 aangesloten taxi’s te benutten. Iedereen profiteert: jij van een lagere prijs, de chauffeur van inkomsten uit de lege kilometers en we profiteren allemaal van minder CO2 uitstoot.

Met de taxi van en naar Eindhoven Airport

Wij hebben speciaal een kort overzicht gemaakt voor passagiers van en naar Eindhoven Airport met dingen waar je rekening mee kunt houden. We willen graag dat je veilig en aangenaam bij je bestemming aankomt.

Jouw reis

Bij je boeking kun je het vluchtnummer vermelden zodat het taxibedrijf mee kan denken en eventueel kan adviseren eerder weg te gaan als er bijvoorbeeld files verwacht worden. Houd bij de boeking rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij en mogelijke vertraging op de weg. Hurm zal er alles aan doen om je op tijd naar Eindhoven Airport te brengen.

Van deur tot deur

Wij rijden van deur tot deur. Je zult altijd in een privé taxi plaatsnemen, je hoeft de taxi dus niet te delen met anderen en rijdt zonder tussenstops van de ophaallocatie naar jouw bestemming.

Bagage

Om alles vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij een maximum van 2 grote koffers en 2 stuks handbagage. Wij raden dan ook aan om als je met meer dan 4 personen bent een extra taxi te boeken. Als je bagage hebt kun je dat in het opmerkingen veld aangeven bij het reserveren van jouw rit. Dan kan de chauffeur daar rekening mee houden.

Ophalen vanaf Eindhoven Airport

We doen ons best om het ophalen op Eindhoven Airport zo soepel mogelijk te laten verlopen. Doe je mobiele telefoon aan na de landing, zodat de chauffeur je kan bellen. Mochten jullie nog geen contact met elkaar gehad hebben dan zal er in de meeste gevallen 15 minuten voor vertrektijd een telefoonnummer van de chauffeur bekend worden gemaakt in de Hurm app. Als je ernstig vertraagd bent bij de douane of bij de bagage afhandeling dan kan je de chauffeur op de hoogte houden en verder met hem bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Ophalen vanaf Eindhoven Centraal Station

Reis je met de trein naar Eindhoven Centraal en neem je daarvandaan een taxi naar Eindhoven Airport? Dat kan ook prima met Hurm, denk er wel aan om minimaal 1 uur voor vertrek te boeken. Loop op Eindhoven Centraal het station uit en ga rechtsaf naar de parkeerplaatsen aan de zuidkant van het station voor het VVV kantoor. Daar zal de taxi je oppikken om je naar het vliegveld te brengen.

Andere vliegvelden

Reis je van of naar een vliegveld? Dan kan Hurm je ook veilig en comfortabel naar jouw bestemming brengen. We rijden onder andere van en naar de volgende vliegvelden: SchipholRotterdam The Hague Airport, Maastricht Airport, Groningen Airport en zelfs naar Belgische en Duitse vliegvelden zoals Brussel Airport, Antwerpen Airport en Dusseldorf Airport.

Onze klanten beoordelen ons met een 8.9

“Top geregeld, zelf annulering correct uitgevoerd. Zeer goed aan te bevelen.”

“Precies op tijd om mij op te halen. Een kwartier van te voren een bericht dat de chauffeur om die tijd aanwezig zou zijn.”

“Prima service, correct alles afgehandeld!”

Download nu de App
en betaal nooit meer
teveel voor de taxi!!
Download iOS app
Download Android app