Taxi Den Haag Rotterdam - Hurm

Voordelige taxi van stad naar stad!

Prijs vanaf
€ 1,25
per km
  • Zeer lage prijs door hogere bezetting.
  • Bestel eenvoudig via de app of website.
  • Betaal veilig vooraf en niet in de taxi.
  • Meer dan 50 betrouwbare bedrijven.
  • Ruim 2500 moderne auto’s en busjes.
  • Reis 24 uur per dag, door het hele land.

Met de taxi van Den Haag naar Rotterdam

In Den Haag en Rotterdam kan het soms lastig zijn om een voordelige en goede taxi te vinden. Hurm rijdt altijd voor een vast laag tarief tussen Den Haag en Rotterdam. Reis je op een tijdstip dat er geen openbaar vervoer meer rijdt? Wij helpen je graag om het begin van je reis een stuk aangenamer te maken. Hurm maakt gebruik van taxi’s die leeg rijden en op die manier betaal je dan ook altijd een vaste lage prijs waar in Nederland je ook heen gaat. Bovendien kun je veilig vooraf betalen zodat je nooit teveel betaalt. Bereken de prijs gemakkelijk online met ons boekingsformulier en reserveer jouw rit.

Van deur tot deur

Wij rijden van deur tot deur. Je zult altijd in een privé taxi plaatsnemen, je hoeft de taxi dus niet te delen met anderen en rijdt zonder tussenstops van de ophaallocatie naar jouw bestemming.

Den Haag

Geen enkele andere stad in Nederland heeft twee grote stations: Centraal Station en Hollands Spoor. Deze bijzonderheid stamt uit de tijd dat er behalve het Staatsspoor ook een particuliere spoorlijn van de Hollandse IJzeren Spoorweg Maatschappij naar Den Haag voerde. Den Haag is ook één van de groenste steden in Europa en heeft rond de 116.100 bomen en maar liefst 886 hectare park. Den Haag heeft 11 kilometer strand dat loopt van het historische centrum tot aan de pier van Scheveningen.
Den Haag is de ideale stad voor winkelen in stijl. De winkels zijn hier dan ook 7 dagen per week geopend. Typisch Haagse chique vind je rond het Noordeinde en de Denneweg. Historisch winkelen doe je in de Passage. In de Prinsestraat en de Oude Molstraat slaat hip Den Haag zijn slag. En naast de toko’s in Chinatown kent de binnenstad flagshipstores als de Bijenkorf, H&M en Hudson’s Bay. En als je nog niet in Madurodam geweest bent dan is dat ook zeker de moeite waard. Ze laten daar het land zien in miniatuurformaat met een totale grootte van bijna 18.000 m². Jaarlijks hebben ze meer dan 600.000 bezoekers.

Rotterdam

Rotterdam is een uitstekende winkelstad. Zeven dagen per week kun je in de binnenstad van Rotterdam terecht, want in Rotterdam is bijna iedere zondag een koopzondag. Officieel mogen alle winkels in Rotterdam op zon- en feestdagen geopend zijn tussen 12 en 22 uur. Voor Hoek van Holland Centrum en Strand geldt dat winkels al vanaf 11 uur open mogen zijn op zon- en feestdagen. In de praktijk zijn de meeste winkels op een aantal feestdagen gesloten zoals Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e kerstdag. Via verschillende gespecialiseerde koopzondag-sites kun je zien welke winkels wel of niet geopend zijn. Nog beter is om de officiële sites van winkels, winkelketens en winkeliersverenigingen te bezoeken voor de meest actuele informatie.
Eén van de must see attracties in Rotterdam is toch wel de Euromast. Met deze 185 meter hoge toren kun je over de hele stad heen kijken en is dan ook de hoogste toegankelijke toren van Nederland. Door middel van een glazen lift word je omhoog gebracht en bereik je dan ook het hoogste punt van 180 meter. De echte waaghalzen die van een beetje spanning houden kunnen vanaf de Euromast abseilen of tokkelen. Voor mensen die daar graag een nachtje zouden willen overnachten, kunnen daar een kamer huren in het hotel dat op 112 meter hoogte ligt. Dineren is hier ook mogelijk met een fantastisch uitzicht op 96 meter boven de grond.

Download nu de App
en betaal nooit meer
teveel voor de taxi!!
Download iOS app
Download Android app