Taxi Ahoy - Hurm

Voordelige taxi van stad naar stad!

 • Reserveer nu een betrouwbare taxi.
 • Kosteloos en eenvoudig annuleren.
 • Meer dan 2500 moderne voertuigen.
Onze klanten beoordelen ons met een 8.6
” Top geregeld, zelf annulering correct uitgevoerd. Zeer goed
aan te bevelen. “
” Precies op tijd om mij op te halen. Een kwartier van te voren een bericht dat de chauffeur om die tijd aanwezig zou zijn. “
” Prima service, correct alles afgehandeld! “
Waarom anderen voor Hurm kiezen
 • Zeer lage prijs door gebruik lege taxi’s.
 • Prijs vergelijkbaar met 1e klas trein.
 • Sneller en comfortabeler dan de trein.
 • Bestel eenvoudig via de app of website.
 • Betaal veilig vooraf en niet in de taxi.
 • Meer dan 55 betrouwbare taxi bedrijven.
 • Meer dan 2600 moderne auto’s en busjes.
 • Reis 24 uur per dag, door het hele land.

Met de taxi van Rotterdam naar Amsterdam

Ben je de meerdere overstappen en de lange reistijd beu? Wil je niet in de file staan bij de parkeergarage? Neem dan een taxi. Hurm rijdt altijd voor een vast laag tarief naar Rotterdam Ahoy. Hurm maakt gebruik van taxi’s die leeg rijden en op die manier betaal je dan ook altijd een vaste lage prijs waar in Nederland je ook heen gaat. Onze prijs is vergelijkbaar met die van 1e klas treinkaartjes voor een groep van 4 personen en we brengen je van deur to deur. Wij helpen je graag om je reis een stuk aangenamer te maken. Bovendien kun je veilig vooraf betalen zodat je nooit teveel betaalt. Bereken de prijs gemakkelijk online met ons boekingsformulier en reserveer jouw rit.

Beter dan 1e klas

Wij rijden van deur tot deur zonder tussenstops en zonder overstappen. Je zult altijd in een privé taxi plaatsnemen, je hoeft de taxi dus niet te delen met anderen en rijdt zonder oponthoud van de ophaallocatie naar jouw bestemming.

Rotterdam

Rotterdam is een uitstekende winkelstad. Zeven dagen per week kun je in de binnenstad van Rotterdam terecht, want in Rotterdam is bijna iedere zondag een koopzondag. Officieel mogen alle winkels in Rotterdam op zon- en feestdagen geopend zijn tussen 12 en 22 uur. Voor Hoek van Holland Centrum en Strand geldt dat winkels al vanaf 11 uur open mogen zijn op zon- en feestdagen. In de praktijk zijn de meeste winkels op een aantal feestdagen gesloten zoals Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e kerstdag. Via verschillende gespecialiseerde koopzondag-sites kun je zien welke winkels wel of niet geopend zijn. Nog beter is om de officiële sites van winkels, winkelketens en winkeliersverenigingen te bezoeken voor de meest actuele informatie.
Eén van de must see attracties in Rotterdam is toch wel de Euromast. Met deze 185 meter hoge toren kun je over de hele stad heen kijken en is dan ook de hoogste toegankelijke toren van Nederland. Door middel van een glazen lift word je omhoog gebracht en bereik je dan ook het hoogste punt van 180 meter. De echte waaghalzen die van een beetje spanning houden kunnen vanaf de Euromast abseilen of tokkelen. Voor mensen die daar graag een nachtje zouden willen overnachten, kunnen daar een kamer huren in het hotel dat op 112 meter hoogte ligt. Dineren is hier ook mogelijk met een fantastisch uitzicht op 96 meter boven de grond.

Download nu de App
en betaal nooit meer
teveel voor de taxi!!
Download iOS app
Download Android app