FAQ - Hurm

Frequently Asked Questions

 

Bestellen

Wij maken gebruik van de lege taxi’s om de taxi zo goedkoop mogelijk aan te kunnen bieden. ’s Nachts rijden er echter een stuk minder taxi’s rond en is de kans veel kleiner dat we een lege taxi kunnen opvullen. Daarom is de prijs voor nachtritten hoger dan de prijs voor ritten die overdag gereden worden en kan het zijn dat de prijs verandert als je de vertrektijd aanpast.

Een kwartier voor tijd wordt het telefoonnummer van de chauffeur of de taxicentrale beschikbaar gemaakt. U kunt dat telefoonnummer vinden in de app bij de ritinformatie of als u via de website heeft besteld, via de link in de bevestigingsmail.

Op dit moment is dat helaas nog niet mogelijk. U wordt van deur tot deur gebracht zonder tussenstops. Dit komt omdat de prijs berekend is op basis van die directe route.

Wij hebben afspraken met taxiondernemers in het grootste deel van het land, maar nog niet overal. Het kan dus voorkomen dat u een taxi probeert te boeken vanuit een gebied waar wij geen afspraken hebben met ondernemers in de buurt. We werken er hard aan om in het hele land een betaalbare taxi aan te bieden. Tot die tijd kunt op onze website controleren of er in uw postcodegebied  HURM taxi’s beschikbaar zijn. Onze welgemeende excuses voor eventueel ongemak.

Dit komt omdat u bij ons alleen nieuwe ritten kunt boeken tussen 07:00 uur en 22:00 uur. Als u na 22:00 uur een rit boekt dan wordt de ophaaltijd automatisch aangepast naar 08:00 uur alsof u om 07:00 uur een rit boekt.

Als u in de nacht bijvoorbeeld naar Schiphol moet dan kan dat, zolang u maar voor 22:00 uur de rit geboekt heeft.

Veel van de taxiondernemers die voor ons rijden hebben na 22:00 geen personeel meer dat in de centrale zit en die kunnen dus ook geen nieuwe ritten meer inplannen. De taxi’s rijden wel 24 uur per dag. Als u na 22:00 wilt vetrekken dan kan dat, zolang u de rit maar de dag ervoor na 07:00 en voor 22:00 boekt.

HURM maakt de taxi betaalbaar door gebruik te maken van taxi’s die anders leeg zouden rijden. Om de planners in de taxicentrales de kans te geven zo’n lege taxi te vinden is dat uur nodig.

Load More